Töltsd fel írásaidat Te is!

Töltsd fel írásaidat Te is!


Szia kedves Olvasó!

Érdekel, hogy melyik város lett a szerelem fővárosa? Vagy szívesen megtudnád, milyen növények riasztják el a rovarokat? Esetleg olyan lényekről szeretnél olvasni, amiknek egynél több szívük van? Vagy az érdekel, hogy mely állatok idősebbek a fáknál is? Szívesen megtudnád, mi a teendő vihar esetén? Akkor jó helyen jársz. Fenti kérdésekre és még sok másra is megkapod a választ, ha Olvasóként, vagy érdekességkutatóként velünk tartasz.

Ez a magazin ugyanis az ÉRDEKESSÉGEKRŐL szól.

Rendszerünknek több magazinja is van, az ÉRDEKESSÉGEK VILÁGA egyike ezeknek. Célunk a portál létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak és Tagjainknak! Ennek elősegítése érdekében rendszeresen jelentkezünk új információkkal, érdekességekkel. Így érdemes időnként visszatérned, ha szeretsz új dolgokat tanulni.

 

Milyen témákat foglal magában az ÉrdekességekVilága?        

Úgy állítottuk össze a magazin menüpontjait, hogy mindenki megtalálja a kedvére való információt, tényt. Mivel ezt a magazint nem egyetlen ember szerkeszti, ezért az ÉrdekességekVilága magazin egy színes, különleges "újság", ahova különböző történetek, cikkek kerülnek fel. Emellett pedig igyekszünk a legújabb hírekről is tájékoztatni Olvasóinkat.

 

Hogyan épül fel az ÉrdekességekVilága oldal?

Ha megnézted a magazin menüpontját, akkor láthatod, hogy ez nem csak egy magazin. Akár hirdetheted is termékeidet, cégedet, vagy amit csak szeretnél. Magazinunk két fő részből áll:

1.  Magazin rész: Ez a weboldal erre épül, az apróhirdetős rész csupán extra "ajándék". Az online magazint lapozgatva sok mindent megtudhatsz a legújabb tudományos felfedezésekről, a nagyvilágban történt problémákról, örömekről, az érdekességek világáról. Magazinunkba mindenki írhat, így bátran töltsd fel azokat az érdekességeket, amelyek Téged érdekelnek, és amit szívesen megosztanál másokkal is. Ebben az esetben ennek az írásnak a végén láthatod a lépéseket, hogyan igényelhetsz saját INGYENES magazint.

2. ApróHirdető rész: Ez a modul az Érdekességek Világa közössége számára készült, hogy egyszerűen, gyorsan fel lehessen adni hirdetést, anélkül, hogy el kellene látogatni másik oldalra. Minden feladott ingyenes és kiemelt apróhirdetés az összes felhasználó oldalán is megjelenik. Elég egyszer, a saját oldaladon feladni az apróhirdetést, a többi portálra is felkerül, így sokkal több emberhez jutsz el, mint ahogy azt el tudod képzelni. Böngészhetsz állás, autó, ingatlan és más hirdetések között. A hirdetésfeladáshoz regisztráció szükséges.

 

Ne csak olvass, töltsd fel Te is az írásaidat!

Csatlakozz szerkesztő-cikkíró csapatunkhoz, közösségünkhöz egy saját ingyenes magazinnal!    

A mai világban már mindenki blogol, esetleg posztol a facebookon. Mivel napjainkban ez már életünk része, ezért számtalan ingyenes lehetőség nyílik ezekre a tevékenységekre. Bevételre viszont nagyon nehéz szert tenni velük, hiszen azért, ha igényelsz egy blog-oldalt, nem kapsz pénzt. Nálunk viszont magazinoddal idővel akár pénzt is kereshetsz.

 

Hogyan tudsz szert tenni egy saját magazinra? Mutatom lépésenként!

1. lépés: Kattints IDE!

2. lépés: Töltsd ki a kért adatokat: név, jelszó, email cím. Domain névhez válaszd ki a Neked tetszőt. Például erika (így, kisbetűvel írd, ne használj ékezeteket, például Ágota esetén ezt írd be: agota).

3. lépés: Pipáld ki a két négyzetet!

4. lépés: Nyomj rá az Igénylés gombra!

5. lépés: Kapsz majd egy levelet, ahol meg kell erősítened az Igénylést. Nézd meg a Spam, Promóciók mappákat is, mert sokszor oda érkeznek a levelek, főként gmail-es postafiók esetén.

6. lépés: Várd meg, míg aktiválják a magazinodat. 

7. lépés: Amint aktiválták a magazinodat, be tudsz jelentkezni, és máris töltheted fel az írásaidat. A webirodádban a Kérdések-Válaszok (sötétszürke háttér, jobb oldalon) menüpont alatt megtalálod a segítséget a szerkesztéshez.


Velünk tartasz? Szeretettel várunk közösségünkben!

Kellemes időtöltést kívánunk, érezd jól magad az oldalon!

 

Érdekességek Világa csapata

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkajánló

További cikkek »