Megviccelte a természet

Megviccelte a természet


Különböző színű ikreket szült a nő, azt hitte, rossz babát adtak neki.


Színes nagyvilágunkban mindig történik valami érdekes, és amikor azt hiszed, már mindent láttál, akkor a természet egy újabb meglepetést okoz. Ma egy történetet szeretnék megosztani egy váratlan, de csodálatos ajándékról, amelyet Judith Nwokocha, a kanadai Calgaryból származó, nigériai származású fényképészként dolgozó nő kapott az univerzumtól. 2016-ban Judith ikreknek adott életet, amiben semmi meglepő nem lenne, de az ő újszülöttjeinek különböző bőrszínűk volt. Az ikrek, miután édesanyjuk megosztotta a képeket róluk a közösségi médiában, szenzációk lettek.

                                                                                                                                                   

Ő itt Judith Nwokocha, az ikrek édesanyja, még várandósan.

 

S nézzünk képeket az ikrekről!


 

A nő – amikor megkapta a babákat – egy színes bőrű kisfiút, Kamsit és egy hófehér kislányt, Kachit –, nem lepődött meg, azt hitte, a kórházban hibáztak, és véletlenül összecserélték a gyerekeket. Várta, hogy orvosolják a hibát, ám ez nem történt meg. Csak gratulációkat kapott. Nagy volt aztán a meglepetés, amikor kiderült, hogy mindkettő az övé. S bár volt a nőben egy pillanatnyi zavar, ez azonnal eloszlott, amikor a nővérek mindkét babát a mellkasára fektették.

 


 

Judith kislányát később megvizsgálták, és kiderült, hogy albínó. A napok teltek, és a nő aggódni kezdett, hogy fogadja majd kislányát a társadalom. Afrikában az albínókat nem szeretik, zaklatják őket, és nem bánnak velük kedvesen. Szerencsére Kanada – ahol élnek – jóval civilizáltabb ország, de itt is előfordul, hogy a kislányt gúnyolják. Viszont sokkal több a kedvesség és a csodálat, amit kap, és persze Kachi beilleszkedését az is segíti, hogy édesanyja mindig emlékezteti őt arra, hogy mennyire gyönyörű és próbálja őt úgy kezelni, mint a többi normál gyereket.

 


 

Az ikrek egymás legjobb barátai, nagyon védik egymást, és vigyáznak a másikra.

 


 

Judith bevallotta azt is, hogy amikor kézhez kapta az újszülötteket, imádkozott, hogy a lánya színe barnává változzék, de ma már egymillió dollárért sem változtatna rajta. Szerinte az albinizmus gyönyörű.

 

 

 

Forrás:

instagram.com/black_n_white_twins

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkajánló

További cikkek »